Diensten | Leadhouse helpt u potentiële klanten te vinden

159

KLANTPROFIEL

Hoe ziet mijn ideale doelgroep eruit, waar zijn ze en hoe kan ik ze het beste bereiken? Waarmee zijn ze te overtuigen? Leadhouse neemt samen met u de marketing- en salesfunnel onder de loep om uw leadgeneratie campagne zo optimaal mogelijk in te richten. Zo behaalt u meer resultaat uit uw inspanningen.

 

pag_dynamische

DYNAMISCHE MEDIA

Om de meest interessante profielen te bereiken, komt u al snel in aanraking met een dynamisch en veelal technisch medialandschap. Geen enkel probleem, wanneer u weet hoe de hazen lopen, waakzaam bent voor opstartkosten en zorg draagt voor een consistente kwaliteit. Leadhouse heeft inmiddels bijna 10 jaar ervaring in multi channel campagne management. Wij werken met specifieke Nederlandse media en de grote global channels. Juist daar verdient u uw campagne op terug!

 

pag_dynamische

DOELSTELLING

Duidelijk afstemmen wat de definitie is van een potentiële klant, oftewel lead. Is het een profiel met interesse voor uw oplossing (MQL) en wordt opgevolgd voor verdere kwalificatie of nurturing? Of hebben we het over een persoon met aankoopintentie of afgeronde sale (SQL)? Een campagne kan op bereik worden ingestoken, maar ook op een maximale kostprijs per lead of op basis van No Cure No Pay. De definitie van een lead is de meest bepalende factor voor de prijs en de bandbreedte van de media die wordt ingezet.

 

pag_campagne

CAMPAGNE

De campagne propositie bestaat uit de beste combinatie van uw doel, de potentiële klanten, de kanalen om ze te bereiken en uw beste aanbod. Leadhouse maakt gebruik van uiteenlopende kanalen om aansluiting te vinden bij de mensen die u zoekt. Van Instagram en Facebook, via e-mail en lokale radio tot hoogwaardige Inside Sales gesprekken en kras-en-win kaarten. Een team van ervaren project- en media-managers beheren uw multi channel campagne en voorzien u van input voor uw marketing- en salesfunnel.

 

pag_validatie

VALIDATIE

Van een profiel wordt gecontroleerd of het uniek is en de meest actuele adresgegevens heeft. Middels een AFM-vergunning kan Leadhouse Finance deze leads uitvoerig voor u valideren en verrijken. Denk aan aanvullende gegevens als gezinssamenstelling, persoonlijke financiële situatie, huur/koophuis, woonsituatie en werksituatie.

 

pag_connectiviteit

CONNECTIVITEIT

Als klant of leverancier heeft u realtime toegang tot een beveiligde datawarehouse. Ongeacht de herkomst van een profiel, wordt uw data hierin volledig geoptimaliseerd samengebracht en direct beschikbaar. Desgewenst wordt met behulp van een API een directe koppeling gemaakt met uw eigen database of verzorgen wij de follow-up van uw wervingscampagne.