Onze diensten

Wij verbinden ruim 10 jaar bedrijven met consumenten en bedrijven onderling. Met effectieve campagnes en een volledig resultaatgerichte aanpak.

Klantprofiel

Hoe ziet uw ideale doelgroep eruit, waar zijn ze te vinden en hoe kunt u ze overtuigen? Leadhouse neemt samen met u de marketing- en salesfunnel onder de loep om uw leadgeneratie campagne zo optimaal mogelijk in te richten. Zo behaalt u meer resultaat uit uw inspanningen.

Dynamische media

Om de meest interessante profielen te bereiken, komt u al snel in aanraking met een dynamisch en veelal technisch medialandschap. Geen probleem wanneer u weet hoe de hazen lopen, zorgt voor een consistente kwaliteit en scherp bent op de juiste opstartkosten. Leadhouse heeft ruim 10 jaar ervaring in multi channel campagne management. Wij werken met lokale Nederlandse media en grote global channels. Juist daar verdient u uw campagne op terug!

Doelstelling

Voor iedere campagne wordt de lead definitie afgestemd. Is het een profiel met interesse (MQL) die door u verder wordt benaderd? Of zoekt u profielen met een aankoopintentie (SQL)? De definitie en prijs per profiel bepalen in zekere zin ook de media bandbreedte. Campagnes kunnen op bereik worden ingericht, maar soms ook op een vaste kostprijs per lead of op basis van No Cure No Pay.

Campagne

Met de campagne-propositie bepalen we de mix van doelgroep specifieke kenmerken, kanalen voor effectief bereik en het allerbeste aanbod. Leadhouse gebruikt uiteenlopende kanalen om aansluiting te vinden bij de mensen die u zoekt. Denk hierbij aan Facebook, Instagram en vaste partners in Europa met medianetwerken voor kwalitatief nationaal bereik. Een team van ervaren project- en media-managers beheren uw multi channel campagne en voorzien u van input voor uw marketing- en salesfunnel.

Wetgeving (AVG)

Van iedere nieuwe lead voor uw sales opvolging wilt u dat de juiste stappen voor het afgeven van toestemming zijn doorlopen. Leadhouse werkt per 25 mei 2018 volgens de algemene verordening gegevensbescherming – van toepassing per 25 mei 2018. Campagne gerelateerde gegevens worden uitsluitend met een beveiligde, directe verbinding uitgewisseld. Wij helpen u campagnes volledig compliant te maken.